Divendres, 21 De Setembre De 2018
C/ Major, 6
Sidamon - 25222
Telèfon: 973 56 04 21 
Fax: 973 71 71 15

Gastronomia

Casola De PagèS


Foto

Ingredients:

1/4L d'Oli


3 Cebes tallades per a fregir


1/4Kg de cansalada preferent de pernil


1Kg de costella de porc trosejadat


1Kg de llonganissa de porc


1Kg i mig de cargols nets passats per aigua)


2 Guindillas


1/4L de Conyac


2Kg de patates trossejades


Sal 


1L d'aigua (aproximat)


1Kg i mig d'Espinacs


4 ous batuts


 


UTENSILIS:


1- Paella o cassola lo més gran possible


1- Cullera gran de fusta


Recepta:

PER A 10 RACIONS  -- TEMPS DE PREPARACIÓ 60min
APROXIMADAMENT--


 


1- Posar la cassola al foc amb 1/4L d'Oli, 3 cebes, 1/4L de
cansalada, 1Kg de costelles i 1Kg de llonganissa, deixar-ho fins
que estigui rostat.


2- Afegir la sal (al gust) i 1 guindilla, 1Kg i mig de cargols i
1/4L de conyac.


3- Afegir les patates, 1L d'aigua calenta i els espinacs a
damunt.


4- Quan les patates i els espinacs estiguin cuits afegir els 4
ous batuts.


5- Remenar la cassola fns que estigui tot compacte  (CARGOLS,
CARN I OUS) 


6- Deixar rofredar uns minuts i servir a taula.


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web